شاهنامهخوانی در عصر دیجیتال/ جشنواره «حکیم ابوالقاسم فردوسی» برگزار شد
به گزارش روابط عمومی مرکز توسعه فرهنگ وهنر در فضای مجازی، این جشنواره به همت مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و در ۳ بخش کودک، نوجوان و بزرگسالان و در ۴ رشته «شاهنامهخوانی»، «نقالی»، «تصویرسازی» و «متون مکتوب» برگزار شد.
«سعید پورابوالقاسم»، رئیس مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی، ضمن خوشامدگویی به حاضران و سپاسگزاری از اعضای مرکز توسعه فرهنگ و هنر و انجمنها و تشکلهای همکار در این رویداد گفت «جشنواره مجازی حکیم ابوالقاسم فردوسی در بستر فضای مجازی با رویکردی به کلانبرنامههای وزیر محترم فرهنگ در راستای پاسداشت و تقویت اصالت و هویت ایرانی اسلامی و با نگاه ویژه به نسل جوان شکل گرفت، با آگاهی بر این امر که رشد سریع فناوریهای نوین موجب شکافی عمیق در میان نسل جوان و ارزشهای فرهنگ ایرانی شده است. از این رو وظیفه خود دانستیم با بهرهگیری حداکثری از ظرفیتها و فرصتهای فناوری، این جشنواره را برگزار کنیم. زیرا استفاده از فضای مجازی مهمترین و شاید تنها ابزار مؤثر برای انتقال، حفظ و ترویج هویت ملی به نسل جوان است که بیشترین زمان خود را در فضای مجازی میگذرانند.»
وی افزود «مردم ایران هزاران سال مدام شاهنامه را خواندهاند و در ناخودآگاه خود با آن همذاتپنداری کرده و انس گرفتهاند. استقبال از انتشار این فراخوان ما را حیرتزده کرد؛ از تمام استانهای کشور در دو بخش اصلی شاهنامهخوانی و نقالی در ردههای سنی مختلف شرکتکننده داشتیم که نشان از استقبال مردم برای خلق در آفرینش و فعالیتهای فرهنگی است.»